Akció!

Fa 4 az egyben hangszerek babáknak és a kicsiknek

12.000 Ft

Egy színes fa hangszerkészlet játékhoz, szórakozáshoz és zenei hangok tanulásához tökéletes ötlet minden kezdő zenész számára.

Elfogyott

Cikkszám: 690 Kategóriák: ,

Leírás

Egy színes fa hangszerkészlet játékhoz, szórakozáshoz és zenei hangok tanulásához tökéletes ötlet minden kezdő zenész számára. A vonzó színekben pompázó szett minden bizonnyal minden kisgyermek figyelmét felkelti. A zenés játékok tökéletesen fejlesztik a gyermekek hallását és ritmusérzékét. A szett tökéletes lesz bármilyen házimoziba, művészi sarokba, ritmikus tevékenységekhez vagy egyéb zenei tevékenységekhez, minden kis zenerajongót megörvendeztet, és végtelenné teszi az otthoni koncerteket.

A készlet tartalma:
– tambura / dob
– cintányérok
– 2 x maracas
– Janicsár harangok

Kíváncsiság, érdeklődés, hajlandóság mindent megtanulni. Minden anyuka tudja. Azt is tökéletesen tudja, hogy gyermekében nagy lehetőségek rejlenek. Feladata, hogy kielégítse a gyermek természetes kíváncsiságát, hogy továbbra is készségesen fedezze fel az őt körülvevő világot. Ez a zenés szett felkelti gyermeke figyelmét, lenyűgözi, és lesz egy pillanatra önmaga is. A hangszerek nagyon esztétikus, kiváló minőségű fából készültek.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.