Fa mágneses játék, horgászat , répa és nyuszi

7.990 Ft

A játék minden kisgyermek számára tetszeni fog a vidám színeknek és a szép grafikának köszönhetően, amelyek felkeltik a figyelmet és szórakozásra ösztönöznek.

3 készleten

Cikkszám: 699 Kategóriák: ,

Leírás

A játék minden kisgyermek számára tetszeni fog a vidám színeknek és a szép grafikának köszönhetően, amelyek felkeltik a figyelmet és szórakozásra ösztönöznek. Ennek az érdekes játéknak köszönhetően a gyerekeknek sokféleképpen van lehetőségük fejlődni és játszani. A gyerekek egyedül vagy társaikkal együtt játszhatnak. Annak érdekében, hogy a férgek ne fenyegessék a növekvő sárgarépát, gyorsan fel kell szednie őket! Minden sárgarépa más méretű, mindegyiket megfelelően kell beállítani, hogy egyik se nyúljon ki a lyukából.

Egy horgászbot segítségével a lyukakból színes kukacokat lehet behelyezni vagy kihúzni, mindegyik fejében mágnes található. A férgek véletlenszerűen vagy színnel rajzolhatók. A játék támogatja a gyermek fejlődését, a színek és formák felismerését, ennek a játéknak köszönhetően a gyerekek gyakorolják a kézügyességet: szem-kéz koordinációt,

A játék teljes egészében fából készült, így tartós és erős. A legkisebbeket szem előtt tartva tervezték, így nincsenek éles szélei. A biztonságos, nem mérgező festékekkel festett szép grafika minden gyermek számára tetszeni fog.

A játék 3 éves kortól gyermekek számára készült.

Méretek: – állvány: 14 cm x 14 cm x 5 cm – a legnagyobb sárgarépa: 8,5 cm x 3 cm – a legkisebb sárgarépa: 8 cm x 2 cm – férgek: 5 cm x 1 cm – rúd: 15 cm x 0,8 cm (húrhossz: 17 cm)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.