Gyümölcsök Zsugorfólia, készítsd magad!

4.000 Ft

A mintát a speciális termófólia matt oldalán a készletben található sablonokból kell megrajzolni és kiszínezni. Ezután vágja ki az átfestett formát (vagy készítse el saját egyedi mintáit, ahogy a fantáziája gondolja). A kiválasztott minták elkészítése után 160 °C-ra előmelegített sütőbe tesszük kb. 2-3 percre (ez idő alatt a fólia összehúzódik és megkeményedik).

1 készleten

Cikkszám: 692 Kategória:

Leírás

A Wypiekanki szórakoztató módszer az unalom csökkentésére, manuális és kreatív szórakozás révén gyerekeknek és felnőtteknek. A készletnek köszönhetően Ön is gyönyörű, színes és eredeti készíthető: kulcstartók, mágnesek, fülbevalók, medálok vagy egyéb dekorációk. A készlet mindent tartalmaz, amire szüksége van, beleértve az akasztókat is.
A mintát a speciális termofólia matt oldalán a készletben található sablonokból kell megrajzolni és kiszínezni. Ezután vágja ki az átfestett formát (vagy készítse el saját egyedi mintáit, ahogy a fantáziája mondja). A kiválasztott minták elkészítése után 160 °C-ra előmelegített sütőbe tesszük kb. 2-3 percre (ez idő alatt a fólia összehúzódik és megkeményedik
4 egyszerű lépés elég:
1. Rajzold át
2. Színezd ki
3. Vágd
4. Süssük

A YouTube-on megnézhetsz egy videót a kulcstartó készítéséről: https://www.youtube.com/watch?v=FFDPr8-I7_w

A készlet tartalma:
– egy speciális hőre zsugorodó fólialap (20×30 cm)
– A4-es lap mintajavaslatokkal
– egy pár antiallergén fülbevaló
– két kulcstartó
– összekötő gyűrűk

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.