Akció!

Harry Potter – 9 és 3/4 vágány játékszett Harry Potter figurával

13.000 Ft

Harry Potter rajongók további figurákat és játékokat gyűjthetnek, hogy létrehozhassák a varázslóvilágot vagy saját, mágikus történeteiket!  

Cikkszám: 882 Kategória: Címke:

Leírás

A gyerekek és a gyűjtők imádni fogják a Harry Potter – 9 és 3/4 vágány játékszettet Harry Potter figurával, hisz újra átélhetik Harry első útját a londoni King’s Cross vasútállomásról a Roxfort Express-el utazva. Csatlakozz Harry-hez a roxforti iskolájába vezető kalandjához! A Harry Potter játékfigura pontos mása a filmbéli karakternek. A kiegészítők közé tartozik a roxforti levél, melyben Dumbledore meghívja őt, Hedvig, a varázspálcája, egy poggyászkocsi és a bőröndje, melyet a csomagban található matricákkal kedvedre díszíthetsz! A nyak, váll, csípő, térd, könyök és csukló mozgathatósága révén a Harry Potter figura készen áll az játékra és a varázslatos pózokra! A pályaudvari kaland eljátszásához a doboz is hozzájárul, hiszen ha a poggyászkocsival a falnak rohansz, máris a 9 és 3/4 vágányon találod magad! De légy óvatos, nehogy egy mugli meglásson!

Harry Potter rajongók további figurákat és játékokat gyűjthetnek, hogy létrehozhassák a varázslóvilágot vagy saját, mágikus történeteiket!  

Ajánlott korosztály:6 éves kortól Mérete:kb. 23 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

>